Resultat de la cerca

Inici > Resultat de la cerca
28 resultats
Mode de visualització:

Mode de visualització:
Cercador

Notícia

Accessibilitat

El MNAC fa accessibles, a través de la pàgina web de les seves col·leccions, les signoguies de les 35 obres mestres que s'han fet amb la col·laboració de la Fundación Orange.

Notícia

Digitalització de l’obra gràfica de Marià Fortuny

Gràcies al suport de Fundación Telefónica, que ha digitalitzat els 2.400 dibuixos i gravats que el Gabinet de Dibuixos i Gravats conserva de Marià Fortuny, avui el Museu Nacional d’Art de Catalunya pot presentar al públic tota l’obra que el Museu conserva d’aquest artista. Podeu iniciar la vostra visita virtual navegant pel menú lateral o fent una cerca avançada. Si voleu, podeu també consultar el text que Francesc Quílez, cap del Gabinet, ha escrit amb motiu de la publicació de l’obra gràfica de Fortuny.
pdf 7401 KB

Coneix

Què són les Col·leccions Online?

El Museu Nacional d’Art de Catalunya aplega la col·lecció d’art català més important del món. Ara, gràcies al suport del Plan Avanza del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, les seves col·leccions es fan accessibles també online. Podeu iniciar la vostra visita virtual explorant les Obres Mestres, navegant pel menú lateral o fent una cerca avançada.

© MNAC, 2009 Museu Nacional d'Art de Catalunya Palau Nacional. Parc de Montjuïc 08038 Barcelona